Recept och tips för godare mat i vardagen. Inte "Slow food", men "Slightly slower food".
2009-09-26
Wokade sockerärtor med rödlök, hasselnötter och parmesan
Jag skar rödlöken i tunna skivor och wokade på låg temperatur tills den mjuknade. Höjde temperaturen och la i sockerärtorna och rörde hela tiden. Blandade på slutet ner hasselnötter som jag delat i fyra. Upp på ett fat och rev lite parmesan över.
Vad harligt du har det har inne, surfade runt och trillade in av en slump! Ar sjalv fran en "mixad" familj, mamma svensk och pappa italienare:)) Haller pa att experimentera wok i alla dess former hemma sa det har receptet ar perfekt, tack sa mycket! Onskar en harlig Valborg!
2 kommentarer:
Vad harligt du har det har inne, surfade runt och trillade in av en slump! Ar sjalv fran en "mixad" familj, mamma svensk och pappa italienare:))
Haller pa att experimentera wok i alla dess former hemma sa det har receptet ar perfekt, tack sa mycket!
Onskar en harlig Valborg!
Visst är det kul att växa upp i cross-kitchen! Jag inbillar mig att det ger en kulinarisk rikedom redan som barn.
Skicka en kommentar