En av sextonåringens favoriter, en veritabel kaloribomb, men god sådan. Något annat än svenska såsiga makaronilådor. Innehåller mängder av cheddarost och tillagas så att ytan blir lite bränd och knaprig. Receptet är ur
New York Times. Här serverad med lite bacon.
2 kommentarer:
Oj vilket bra recept!! Det borde jag kanske ge mig på inom kort tid! I min blogg försöker jag inspirera studenter (som jag själv) att börja lag mat. Så skulle du ha några mer enkla recept på hyllan med inte allt för många ingredienser får du jättegärna kontakta mig.
Varma hälsningar:
Kirsten
Hej Kirsten!
Egentligen är jag mest förtjust i enkla recept. Man kan ju med små medel skapa förförisk mat utan att märkvärdisera med mängder av ingredienser och krångel.
Mark Bitten i New York Times är en av mina favoriter i det hänseendet. Det han skriver under rubriken The Minimalist är gott, snabbt och enkelt.
Skicka en kommentar